Dejan Bodiroga prodao kuću na moru za 2.000.000 evra, pa kupio restoran na Vračaru

Dejan Bodiroga prodao je kuću u Kaluđerovini kod Tivta za dva miliona evra i za taj novac je kupio restoran na Vračaru.

Slavni košarkaš je godinama bio vlasnik velelepne nekretnine koja se nalazi na samoj obali mora i tamo je s porodicom provodio i po nekoliko meseci na odmoru. Pre dve godine jedan bogati Rus hteo je da pazari njegovu kuću i da proširi restoranski i hotelski kompleks, nudeći mu 500.000 evra, ali je Bodiroga to odbio, iako su ostale komšije prihvatile ponudu.

Ipak, predomislio se posle izvesnog vremena. Istom čoveku, dakle biznismenu iz Rusije, prodao je nekretninu za čak dva miliona evra, a taj novac je odmah uložio u novi biznis. Kupio je restoran na Vračaru, u koji je dosta uložio kako bi ga renovirao, i sada je taj lokal jedan od najekskluzivnijih i najelitnijih u centru Beograda. U pitanju je restoran zatvorenog tipa. Počeo je s radom početkom 2019. i vrlo brzo je postao jedno od omiljenih mesta za okupljanje onih s dubljim džepom koji ne žale novac za vrhunske delicije i intimniju atmosferu.

Ekipa Kurira ranije je posetila Kaluđerovinu i kraj u kojem je košarkaš posedovao kuću. Kako su nam ispričali meštani, on je tu nekretninu pazario u prilično lošem stanju, bila je ruinirana i zapuštena, pa ju je preuredio po svom ukusu. U jednom od intervjua otkrio je kako je s porodicom provodio dane u kući nadomak Tivta.

– Leškarimo i po 20 minuta u krevetu… Ujutru, prva slika po buđenju nam je more, ostrvo i deo zaliva. Taj trenutak je čaroban. Kad je napolju toplo, otvaramo prozore i slušamo talase. Ivana (supruga, prim. aut.) i ja volimo da pijemo kafu na nekoj od terasa, a omiljena nam je ona u prizemlju – ispričao je Bodiroga.

Izvor: kurir.rs