Dea Đurđević otvoreno o suzama i strahovima kroz koje je prolazila

Hrabra Dea Đurđević u ponedeljak uveče se pojavila na manifestaciji Dama godine i dobila je veliki aplauz kada je ušla u salu. Lepa voditeljka, otkrila je da joj se sada u snovima pojavljuju samo lepe stvari, za razliku od prethodnog perioda i otkrila detalje o svom životu nakon saobraćajne nesreće u kojoj je zadobila tešku povredu ruke.

Ko ti daje snagu osim Mladena?

– Mama i moje prijateljice. To je ta moja ekipa s kojom sam svakodnevno. Ovo su stvarno najbliže moje prijatlejice. Uspevaš sve, naučiš se. Naučiš jednom rukom svašta da radiš, ali i druga će biti nadam se, uskoro u funkciji i nadam se da me uskoro vidite na televiziji.

Šta kaže doktor?

– Pa kaže – polako i ovo je veliki uspeh, što hodam, i što mogu da dođem na ovako neke manifestacije, ali ne smem mnogo da se umaram.

Da li si nestrpljiva?

– Jesam. Ja bih sve sad i odmah, pogotovo kad osetiš čari lepog života, kao sad, ali dobro…

Ti bi i sad mahala, sva si živahna.

– Da, ja bi i sada mahala i vrcala, ali nema mnogo mahanja, moram da budem mirna, dobra i fina.

Jel postoje neke prognoze kad je reč o povratku na posao?

– Doktor kaže da je to uskoro. E sad, to je relativan pojam. On kad to kaže, ja nisam sigurna koliko je to zaista uskoro, ali ja se nadam da će biti što pre.

Da li ti nekada dođe da zaplačeš?

– Ne plačem nikad ni od tuge, ni od nervoze. Krenu mi suze samo od sreće. Kad sam ustala prvi put i prohodala, tad su mi krenule suze, inače – ne, ne plačem.

Da li kada legneš da spavaš, sanjaš taj trenutak?

– Jao, ne više. Sanjala sam, ali ne više, hvala Bogu.

Ko te ujutru prvi poljubi mama ili Mladen?

– Zavisi ko je u tom momentu tu sa mnom. A kad su oboje tu onda me oboje poljube, to je najlepše.

Šta radiš po ceo dan, jel ti dosadno?

– Ma nije mi dosadno. Čitam novine, tako da znam sve šta radite i pišete, na internetu sam stalno, a i super su ljudi koji rade tamo, tako da odlično sam.

Izvor: espreso.rs