Darkova žena u vezi sa čovekom koga nemačka policija juri zbog milionske krađe: U sve umešana i čuvena Miki iz BiH

Prošle nedelje odjeknula je vest da je pevača Darka Filipovića napustila supruga Jasmina nakon 13 godina braka iz kog imaju zajedničku ćerku.

Nakon informacije da je za kraj njihove zajednice krivo Darkovo neverstvo, isplivali su dokazi da je zapravo gospođa Filipović bila ta koja je varala, te da je napustila porodični dom zbog drugog muškarca.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, radi se o Robertu S., za kojim traga nemačka policija jer se dovodi u vezu sa proneverom 1,25 miliona evra o kojoj su nedavno brujali mediji.

Naime, krajem prošle godine svetski i domaći mediji pisali su o pljački u transportnoj kompaniji „Prosegur“, u Štutgartu, kad je Bosanka Mirnesa S. (42), koja je tamo radila, a koja je bila tadašnja Robertova devojka, u kutiji iznela novac i pobegla. U tome joj je, prema pisanju nemačkog „Bilda“, pomogao upravo novi dečko Darkove supruge, koji ju je navodno i nagovorio na to delo.

Dok Mirnesa sada u zatvoru u Štutgartu čeka suđenje, Alo! je došao do ekskluzivnog saznanja da Robert, kod kojeg se veruje da je ostao sav ukradeni novac, uživa u Beogradu i troši ga na Jasminu, koja je još uvek zvanično u braku sa Darkom Filipovićem.

Kako je Alo! ekskluzivno pisao, njih dvoje su u vezi oko pola godine, a odluku da napusti dom i pevača donela je pre oko četiri meseca.

Jasmina i Darko su se upoznali s Robertom preko zajedničkog prijatelja, a oni su nedavno zajedno letovali u Tajlandu. Iako nikada nije želeo da svojim novim prijateljima kaže odakle mu novac, Jasmina je pala na njegov šarm, lepotu i galantnost.

„Robert i Jasmina su počeli da se zabavljaju oko Nove godine, a njihova veza je doskora bila tajna. Ipak, kako je vreme odmicalo, ona se zaljubila i odlučila da stavi tačku na brak sa Darkom“, ispričao je izvor pomenutog lista, i dodao da papiri za razvod još uvek nisu zvanično podneti.

„Iselila se iz porodičnog doma u kojem je živela sa Darkom i ćerkom, ni jedno ni drugo još uvek nisu podneli papire za razvod“, otkrio je gore pomenuti izvor.

Darko Filipović nije bio voljan da govori o bračnom brodolomu:

„Kao što sam vam već rekao, ne zanima me ni ta priča ni osoba iz moje prošlosti. Sve što mene interesuje jesu moja ćerka Nastija, njeni interesi, potrebe, sreća i budućnost, kao i posao kojim se bavim i po kojem sam poznat. Skandali me nikada nisu ni pratili ni zanimali, pa tako ni ovoga puta ne želim da budem deo tračeva i čaršijskih ogovaranja“, kratko je rekao Darko Filipović.

Izvor: alo.rs