Darija ima 15 godina, a već čeka drugo dete: Prvu bebu rodila prošle godine

Darija Sudnišnikova (15), koja je postala svetski poznata kada je pre dve godine otkrila da on i njen partner, tada 10-godišnji Ivan čekaju dete, ponovo je u drugom stanju.

Darija je prošle godine rodila devojčicu, a sada je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila da očekuje drugo dete. Ipak, prema njenim rečima Ivan nije otac ovog deteta, već njen novi partner Maksim koji ima šesnaest godina.

Kada je na društvenim mrežama obelodanila ovu vest, nije sa sigurnošću znala da kaže koliko dugo je u drugom stanju ali sada tvrdi da je trudna tri nedelje.

Ipak, nije poznato da li će trudnoću izneti do kraja, jer kako kaže nema vremena da se bavi drugim detetom.
„Već imam jedno dete, nemam vremena za drugo. Ne znam da li ću izneti trudnoću do kraja, zaista ne znam“, rekla je Darija, a prijateljima na društvenim mrežama je navodno poručila da ne može da računa na Maksimovu podršku.

„Rekao je da on nije za decu i da mu ne pišem više“, kaže Darija i dodaje da je Maksim iz Moskve i da je TikToker koji ima više od 200.000 pratilaca.

Iako je Darija pokazala kućni test na trudnoću, mnogi sumnjaju u njenu priču i veruju da devojčica samo pokušava da privuče još pažnje.

Izvor: telegraf.rs