Dara Bubamara planira da se uda: Žive zajedno u Novom Sadu, a Toni (20) želi da mu Dara (44) rodi dete

Pevačica Dara Bubamara (44) navodno planira da se uda za 24 godine mlađeg Tonija (20).

Pevačica i Toni već su navodno počeli da žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu, a spremni su i da ozvaniče svoju vezu i venčaju se kako mediji prenose, navodno na godišnjicu njihove veze, 7. jula.

– Toni se već preselio u Darin stan. Iako on ima nekretnine, rešili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo sa njom. Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se venčaju na godišnjicu veze – priča izvor.

Iako je pevačica ponavljala da neće više rađati, ipak se tu navodno isto predomislila:

– Toliko je zaljubljena u Tonija da bi volela da osnuje porodicu sa njim, On je veoma mlad, ali želi dete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta ukoro dobije brata ili sestru – kaže sagovornik i dodaje da se pevačica i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri:

– Po ceo dan se smeju, hemija između njih je neverovatna. Baš se vole. Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari. I Darina i Tonijeva porodica podržavaju ovu vezu, jer vide da su srećni zajedno – nastavlja izvor pa dodaje da je pevačica neke prethodne momke navodno izdržavala, dok ovog puta Dujaković je platio sva njihova putovanja:

– Obišli su pola sveta! Odmarali su se na Maldivima, u Turskoj, Dubaiju, Zanzibaru, Monte Karlu, Grčkoj, Hrvatskoj… Sve je to Toni finansirao, što je Daru oduševilo.

Izvor: kurir.rs