Dara Bubamara pazarila stan u Beogradu na vodi, kvadrat platila 6.000 evra – a ukupno dala 350.000 evra

Dara Bubamara kupila je stan u Beogradu na vodi, a za njega je potrošila više od 350.000 evra. Pevačica je pre nekoliko sedmica završila proces kupovine nekretnine koju je dugo merkala. Dopalo joj se što se nalazi u zgradi odmah pored reke, ali nije bila sigurna da li da je kupi s obzirom na to da u prestonici već poseduje nekoliko stanova.

Odabrala je stan od oko 60 kvadratnih metara čija je cena neverovatnih 6.000 evra po kvadratu. Dara je dobila popust za gotovinsko plaćanje pa je za još jednu nekretninu u nizu izdvojila oko 350.000 evra.

Zgrada u kojoj se nalazi ovaj luks apartman tek je delimično urađena i predstoji još nekoliko meseci do završetka radova. To znači da Dara neće moći tamo da se useli najverovatnije do kraja ove godine, ali njoj se i ne žuri toliko jer tu nekretninu ionako planira da izdaje. S obzirom na to da se ona nalazi u zgradi koja je poslovno-stambena, Dara Bubamara će moći stan da izdaje i nekoj manjoj firmi za šta bi sigurno dobila više novca, nego da ga renta za stanovanje.

Kada bi odlučila da stanuje u tom stanu, pevačica bi na raspolaganju imala parking u zgradi, visok stepen obezbeđenja, ali i druge pogodnosti poput bazena, teretane. Bubamara u Beogradu poseduje i nekretninu na Dedinju čija je vrednost oko pola miliona evra. Takođe, u vlasništvu ima i manji stan na periferiji grada, kao i jedan u Novom Sadu. Pre nekoliko meseci postala je vlasnica garsonjere u Atini koju planira da izdaje, posebno tokom letnjih meseci kada je tamo dosta turista.

Izvor: kurir.rs