Danica Maksimović i dr Todor Lolić retko se pojavljuju zajedno: Ljubav nikad nisu krunisali brakom, i ako su decenijama zajedno

Ljubav nikad nisu krunisali papirom, ali to nije bila prepreka da „izgrade“ divnu ljubavnu priču.

Ljubav je glumici i lekaru donela sina Miloša Lolića, poznatog režisera koji već 10 godina živi van granica naše zemlje.

„Lepo je kad deca odlaze da rade, ali je dobro i da se vrate. Miloš povremeno dolazi, kada ima nešto da radi ovde, kad nađe vremena, ali ne uvek… Željna sam svog deteta, nažalost. Ali odlazimo mi kod njega, prilagođavamo se (smeh)“, kaže nam Danica.

Glumica može da bude ponosna na uspehe sina koji se smatra jednim od naših najistaknutijih mladih reditelja.
A kada pričate sa Danicom, moda se uvek nametne kao jedna od najvažnijih tema. Na pitanje da li voli da nosi glamurozne haljine kakve smo videli na pisti, rekla nam je:

„Zavisi od prilike, nosim i dugačke haljine i visoku modu. Ja baš volim visoku modu i negde sam njen pristalica za posebne prilike, kao što su crveni tepisi koji jesu kod nas retki… Ali evo za nekoliko dana imam premijeru u pozorištu pa ću nositi divnu toaletu“.

Danica kaže da, ipak, izazovnije glamurozne haljine ne bi nosila.

„Godine zahtevaju malo diskretnije, ništa ne može da bude tako na izvol’te, devojke već mogu tako da se oblače“.

Čim smo se dotakli provokativnijeg stila, na red je došao i izbor- noge ili dekolte.

„Imam dobro izrađene noge jer sam folklorac i vežbam non stop u pozorištu na Terazijama gde igram u mjuziklima. Meni su noge izgrađene i najlepše mi stoji „Šanel dužina“, koju mnogo volim i koja mi divno stoji i dobro se osećam uvek kada je nosim. Uz nju morate da nosite potpeticu. A dekolte? Ne možete i jedno i drugo. Ako je dekolte otvoren, onda se sve dugo zatvara, to je valjda pravilo. Danas jeste sve otvoreno i malo je previše. „Otvorim“ ja ponekad dekote, ali onda stavim neki lep nakit, to bude nešto diskretno, ali u skladu sa haljinom“.

Izvor: zena.blic.rs