Dalibor je objavio emotivan status na Fejsbuku, a onda je cela Srbija krenula da traži ovog čoveka: „Javite ako nešto znate, možda mi je to otac“

„Odrastao sam bez oca i bio bih vam veoma zahvalan ako biste mi pomogli da pronađem i upoznam čoveka za kog verujem da mi je otac“, status je Dalibora Ćatića koji je pozvao sve svoje prijatelje da mu pomognu da pronađe biološkog oca.

On je podelio i fotografiju muškarca za kojeg misli da mu je biološki otac, navodeći da je saznao da se čovek zove Milutin.

„Dobar dan, moje ime je Dalibor Ćatić, rođen sam 24.01.1979. godine u porodilištu u Ćupriji. Tražim čoveka koji je u periodu od 1977/79. godine živeo kao podstanar kod moje majke Darinke Ćatić (rođene Stevanović) u Svilajncu, a za kog verujem da mi je otac“, napisao je Ćatić u svojoj objavi.

Kaže takođe da je saznao da se Milutin u to vreme bavio fotografijom i da je živeo u okolini Beograda.

„Rečeno mi je da je nakon mog rođenja više puta dolazio da me vidi, ali da mu moja majka, koja je u to vreme bila udata to nije dopuštala. Inače je u vreme kada sam začet majčin tadašnji muž Ahmet Ćatić, čovek čije prezime nosim bio u zatvoru. Majka se pet godina nakon mog rođenja razvela, odrastao sam bez oca i bio bih vam veoma zahvalan ako bi mi pomogli da pronađem i upoznam čoveka za kog verujem da mi je otac“, napisao je Ćatić.

U objavi je objasnio da se u pozadini slike na kojoj se nalazi njegova majka nalazi muškarac za kog veruje da je njegov otac, te mol ljude koji na osnovu pomenute fotografije prepoznaju ili imaju bilo kakvu informaciju o ovom čoveku da mu se jave ne bi li stupio u kontakt sa njim.

Ova objava raznežila je mnoge korisnike koji su mu poželeli sreću u potrazi.

Izvor: kurir.rs