DADILJA PROGOVORILA: Probudila me buka i vriska! NATAŠA BEKVALAC POD VELIKIM STRESOM: Luka je mrtav za mene! Mesto mu je u zatvoru!

Dadilja dece Nataše Bekvalac J. M. dala je izjavu u policiji nakon što je Luka Lazukić naneo povrede Nataši Bekvalac.

Nije se umešala zato što je, kako je rekla, bila uplašena.

„Bila sam u sobi i probudila me je buka i vriska, galama. Uplašena sam sedela i nisam htela da izađem iz sobe. Ništa nisam videla do 10 sati kada je Luka uzeo svoje stvari i izašao iz stana i više ga nisam videla“, ispričala je J. M. u policiji.

Inače, dadilja Natašine dece je retka osoba koja je viđena da izlazi iz zgrade Nataše Bekvalac. U subotu je izašla i napravila krug oko zgrade kako bi videla gde se nalaze novinari. U nedelju je uslikana kako šeta kučiće.

Pevačica je rekla bliskim prijateljima da je njen suprug, s kojim je pre samo dva meseca dobila ćerku Katju, mrtav za nju i da se nada da će završiti u zatvoru zato što ju je šamarao i udarao rukama i nogama pred njihovom dvomesečnom ćerkom.

Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, ona je i dalje pod velikim stresom. Uplašena je i komunicira samo sa ćerkom, sestrom i roditeljima. Ne može da se smiri i jedina uteha su joj deca, od koje se ne odvaja. Pokušava da zaboravi noć kada je Luka izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na nju nakon što mu je pronašla prepisku s drugim ženama.

Ona je s modricama i otocima u subotu dala iskaz policiji, a to će učiniti ponovo u toku ove nedelje. Bekvalčeva ne želi nikad više da se sretne s Lazukićem i od advokata je tražila da se razvode po hitnom postupku! Pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Njen advokat Nemanja Vlček za Kurir je potvrdio da je pevačica uplašena i da će zbog toga tražiti produženje mere o zabrani prilaska sa 48 sati na 30 dana, kao i pritvor za Luku.

– Imajući u vidu da Nataša Bekvalac strahuje za svoju bezbednost, očekujemo da će sud Luki Lazukiću odrediti pritvor ili da mu se mera zabrane prilaska i komunikacije s Natašom produži na 30 dana zbog mogućnosti da ponovi ovo što je učinio – rekao je Vlček iz advokatske kancelarije „Aleksić“.

Luka Lazukić je neposredno pre nego što je u noći između petka i subote pretukao suprugu Natašu Bekvalac viđen u jednom beogradskom klubu sa drugom i dve devojke.

„Luka se pre same svađe i napada na Natašu provodio u popularnom prestoničkom klubu, u društvu druga, ali i ženskih osoba. Nakon provoda, videli smo Lazukića kako napušta lokal sa tim drugom, ali i sa dve devojke, sa kojima se odvezao u nepoznatom pravcu“, otkriva očevidac.

Lazukiću uvedena zabrana prilaska Nataši na mesec dana, nakon što je u Prvom osnovnom sudu na osnovu dokaza ocenjeno da bi on mogao biti opasan po bezbednost Bekvalčeve.

Luka je pre nekoliko meseci navodno prodao stan na Novom Beogradu, koji je bio u njegovom vlasništvu, a Nataša o tome nije imala pojma.

– Ona tek sad shvata koliko zapravo nije ni poznavala svog muža. Isplivale se neke priče za koje ona prvi put čuje. Koliko znam, Nataša nije imala pojma da Luka uopšte poseduje taj stan na Novom Beogradu – kaže izvor blizak Lazukiću.

– Kada je shvatio da se dugovi nagomilavaju, morao je nešto pod hitno da uradi. Nataši nije govorio da ima ozbiljnih finansijskih problema, niti je ona doskoro bila upućena u te priče. On je pre nekoliko meseci rešio da proda stan u Novom Beogradu da bi se nekako iščupao iz finansijskih problema. Nikome nije govorio da je to uradio, pa mislim da ni njegovi roditelji nisu upućeni u celu priču – otkriva naš izvor.

S druge strane, pop zvezda Nataša Bekvalac i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je preko godinu dana živela sa čovekom koji je nasilnik.

– Ona je tek sad u velikom šoku. Bukvalno ne zna šta je snašlo. Trudi se da niko ne vidi njenu tugu, ali u sebi umire. Verovala je čoveku za kojeg je mislila da će uz nju biti do kraja života. Uvek je govorila kako je našla svoju idealnu polovinu i svi su verovali da će tako zaista i biti – kaže naš izvor i dodaje:

– Nataša je sada fokusirana isključivo na ćerke Katju i Hanu i pokušava da ostane pribrana. Jedno je sigurno, ona mu neće oprostiti ovo što je uradio – dodaje izvor.

– Nisu dočekali ni godinu dana da budu u braku, što je Nati zaista veliki životni poraz. Ona je dala celu sebe za taj brak, ali očigledno da je Lazukić više voleo provod i zabavu sa drugim ženama. Nataša će se u toku današnjeg dana sastati s advokatom, kako bi donela konačnu odluku. Najverovatnije će tražiti potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom, jer ne želi da dete odrasta pored oca koji lako može da postane nasilan – kaže izvor i dodaje:

– Što se tiče njihove zajedničke imovine, ona ne postoji. Sve što su imali jedte Natašino, osim njegovog motora. Čak je i automobil koji vozi, njen. Neće imati nikakvo pravo na kuću u Čeneju, jer ništa nije uložio. Sve je već bilo gotovo kada su se njih dvoje venčali – zaključuje izvor.

Izvor: kurir.rs