Dabovićeva poslala poruku selektorki: Milica nikad jače i nikad niže nije oplela po Marini, evo za šta je optužuje

Milica Dabović (37) opet udarila na selektroku Marinu Maljković (37), nikad jače i nikad niže! Dabovićeva je optužila selektorku da joj je prilikom prošlogodišnjeg susreta u Istanbulu, na utakimci između Fenerbahčea i Galata-saraja, navodno, kako to ona tvrdi, direktno ponudila da se bavi prostitucijom.

Miličini i Marinini zajednički prijatelji saglasni su u jednom i za Kurir tvrde da to nije istina i da se Dabovićeva sveti Marini, kako kažu, po onoj narodnoj Srbi uspeh ne praštaju.

Kako navode, Milica Dabović ponovo je udarila na selektora ženske košarkaške reprezentacije Marinu Maljković, a sve zato što je hladno odbila i nije uvrstila u tim za minulo Evropsko prvenstvo.

Naime, Dabovićeva je na svom Istangram profilu #stefanovamama13 okačila post:

Prišla sam joj i ponosno izgovorila: ,,Šefice, želim da se vratim i igram za reprezentaciju u Beogradu, biću spremna. Želim da treniram i da ginem na parketu. U jednom dahu je samo rekla da neću igrati i da nema potrebe da igram više košarku – napisala je Dabovićeva na Instagramu i dodala da ju je Marina tada upitala kako stoji finansijski.

-Rekla sam da se vraćam na teren posle porođaja i da ću novac ponovo zaraditi svojim trudom i radom. Držala sam četvoromesečnog sina u rukama. Rekla mi je hladno: Mani se košarke, probaj sa prost**ucijom ovde u Turskoj da dođeš do para, pa ću te zaposliti za dve godine.

O svemu Maljkovićeva ćuti i uživa u osvojenoj bronzanoj medalji na Evropskom prvenstvu.

Izvor: kurir.rs