Da me zanima šta misli selo, kupila bih traktor: Kristina Radenković surovo odgovara na komentare o imenu njenog sina

Kristina Radenković pre više od mesec dana rodila je sina Rogana, a to je bila vest koja je usrećila i muža Nikolu i trogodišnju ćerku Taru. Ipak, mnogi su komentarisali ime njenog sina, pa je ona objasnila da je to ne dotiče.

„Da me zanima šta kaže selo, kupila bih traktor. Ali u moru zaista neumesnih komentara, ali i onih pozitivnih, izdvojila bih ovaj s kojim se apsolutno slažem: „Veći deo nacije nije pročitao bilo šta posle Ježeve kućice, a kamoli Gorski vijenac, zašto se nervirati?“, kaže Kristina i dodaje da joj je muž velika podrška:

„Pomaže jednako, mada sam ja naravno više sa bebom. Preuzeo je veću brigu oko Tare, jer sam ja, ipak, trenutno vezanija za kuću.“

Iako se mlade mame najčešće žale da im teško pada dojenje te da imaju problema kada to žele da učine na javnom mestu, Kristina kaže da joj sve to predstavlja uživanje:

„Za mene je dojenje nešto najbolje na svetu. I zaista svim mamama preporučujem da ukoliko imaju mleka izdrže. Nije prijatno na samom početku, ali posle je uživanje. Toliko je sve lakše kada je dojenje u pitanju, da je zaista majčino mleko višestruko blagotvorno i za dete i za majku. Ne znam ko je počeo da forsira kampanju dojenja na javnom mestu zbog nekih tuđih ‘pogleda’, ali ja nikada u životu nisam doživela neprijatnu situaciju i nekako smatram da je to forsiranje fotografija ‘Evo i ja dojim na javnom mestu’ na društvenim mrežama samo u korist lične promocije. Dojim kad god, gde god i ne vidim nikakav problem.“

Radenkovićeva kaže da se posle drugog porođaja mnogo bolje oseća nego nakon prvog.

„Posle prvog sam bila klonula malo psihički, sve je mi je bilo novo, mislila sam da mi život staje, da mogu da zaboravim na sebe, a onda sam posle nekoliko meseci shvatila koliko sam i sebe zavolela konačno uz to malo biće. Sada posle drugog porođaja znam da će život biti samo bolji, organizacijski komplikovaniji, ali bolji i ispunjeniji“, rekla je ona.

Iako se nedavno porodila, Kristina planira povratak pred kamere već 22. febuara.

Izvor: kurir.rs