Da li se sećate Đanija Ćurčića? Bio je u Velikom bratu, danas živi daleko od Srbije, nabacio je kilograme i evo čime planira da se bavi

Bivši fudbaler Partizana je 2007. godine pobedio u rijalitiju “Veliki brat”. Nakon završene karijere i velikog novca koji je zaradio tokom iste, Čurčić je javnosti više poznat kao učesnik rijalitija i kao “skandal majstor”, pa je tako zabeleženo i njegovo učešće na “Farmi” i u rijalitiju “Parovi”.

Đani Ćurčić objavio je potom knjigu i pokrenuo školu fudbala, ali ga to nije zadržalo na vrhu, dok je otvoreno pričao o svom bankrotu.

Ove godine je bio na mestu pomoćnog trenera kluba Dinamo u Vranju, ali se brže-bolje vratio u Englesku, gde je najavio ponovnu saradnju sa Kristal Palasom.

– Rekao sam da se ne vraćam u Srbiju dok se ne vratim fudbalu. Bilo je i priče da sam tamo, u Engleskoj, čak bio u centru za nezaposlene, to je bio fejk njuz, lupetanje gluposti, fejk je neka priča o penziji, ali dobro, nisam pričao ni sa kim. Razumem, nema mojih izjava, i onda nešto mora da se napiše – rekao je Đani u februaru ove godine za „Telegraf“, dok je bio u našoj zemlji, da bi se potom ipak vratio u Britaniju.

Iz medija se potpuno povukao, a primetno je da je nabacio višak kilograma.

Izvor: blic.rs