Čuveni gazda Cipiripi ženi sina: Svadba sa 17 kumova – Vijori se trobojka, vo na ražnju, a unutra mermer i zlato

U milionskoj vili jednog od najpoznatijih gastarbajtera iz Srbije, gazde Cipiripija je veliko slavlje. Usred dvorišta „mečka“, vijori se srpski barjak, a svatovi hlade lepezama s trobojkom.

Stilski nameštaj, kuća sva u belom mermeru i zlatu, mnogo crvenih detalja a u centru veselja najveseliji – gazda Cipirirpi i njegova supruga u crvenoj kombinaciji, jer za njih je danas najveseliji dan – dočekali su da ožene sina.

Na stolovima nema čega nema, ispred kapije okreće se vo na ražnju. Svatovi u crvenom preplavili su prostrano dvorište. Puno lepih romskih i banatskih običaja a kad je došlo vreme za čuveno izvođenje mlade iz kuće mnogima su zaplakali.

Buduća svekrva i gazdarica kuće pustila je suzu kada je gazda Cipiripi zagrlio i poljubio sina pre polaska na venčanje.

Raskoš spolja a raskoš i unutra. Beli mermer, sve sija od zlatnih detalja, a nasred prvog sprata otvor kako bi se i odozgo moglo videti šta se dešava u salonu na prizemlju.

Poznati Banaćanin priredio je svadbeno veselje od milion evra sa čak 17 kumova, a mladoženjina tetka ispričala je kako su se upoznali i zavoleli mladenci.

Ona je rekla da je mladić na Fejsbuku video devojku koja mu se dopala, rekao roditeljima, oni našli i pozvali njene pa pitali za dozvolu da im dođe na kafu, da se upoznaju, i tako je sve počelo.

A krunisano je raskošnim veseljem i tortom koja je bila toliko teška da je nekoliko odraslih muškaraca moralo da je nosi.

Izvor: kurir.rs