Crkva nije htela da ih venča, a poznati srpski par danas proslavlja 6 godina braka

Verica Rakočević i Veljko Kuzmačević su od samog početka par o kome cela Srbija govori. Razlog tome je i što je modna kreatorka čak trideset pet godina starija od svog partnera.

Često ističu da su par koji je avanturističkog duha i da su jedno drugom srodne duše. Danas slave srećne vesti, jer se navršava šest godina od kako je zaljubljeni par u braku.

„Medo moj, šesta godina prođe i zgazismo u sedmu. Hvala ti za svaki dan na ovom čudesnom putu, za koji svi kažu da je ljubav, a ja ipak mislim da je nešto još malo i više od toga“ – Napisao je Veljko na svom fejsbuku čestitajući godišnjicu svojoj dragoj.

Medo moj, sesta godina prodje i zgazismo u sedmu 🙂 Hvala ti za svaki dan na ovom cudesnom putu za koji svi kazu da je ljubav a ja mislim da je ipak nesto jos malo i vise od toga ❤️🌼😍

Gepostet von Veljko Kuzmancevic am Donnerstag, 19. September 2019

Verica i Veljko sklopili su građanski brak, a iako su želeli, nažalost nisu mogli da se venčaju u crkvi, jer po kanonima SPC razlika među mladencima ne sme biti veća od 15 godina, a i mlada bi trebalo da ima manje od 60, dok je Verica kada se udavala za Veljka imala 65 godina.

Izvor: blic.rs