Ćerka Zorana Cvijanovića skupljala pare za školovanje, a evo gde danas živi i šta radi – glumac nije mogao da je finansira

Glumac Zoran Cvijanović ima ćerku Milenu koja je glumica i pevačica. Ona živi i radi u Los Anđelesu. Udala se prošle godine u oktobru, te je tada objavila fotografije sa intimnog venčanja nakon kojih je dobila bezboroj čestitki i pohvalnih komentara na račun izgleda.

Nakon što je glumac Zoran Cvijanović 2015. godine zapao u finansijske nedaće nakon sukoba s dobrim prijateljem, sav novac koji je imao uložio je u zajedničku firmu za reciklažu, ali je umesto da višestruko zaradi, ostao bez ičega, te nije imao za Milenino školovanje u Americi, a ona je tada odlučila da sama sakupi sebi novac.

Milena je skupljala novac za školovanje kako bi ostvarila svoj san, pa je i sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

Zanimljivo je da se među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu količinu novca za školarinu našla polovina vaterpolo reprezentacije Srbije, i to Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić.

Uspela je da upiše čuveni Berkli univerzitet, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

Izvor: kurir.rs