Ćerka Radeta Šerbedžije je bila udata, ali njen bivši muž je sada u vezi sa 32 godina mlađom

Hrvatska glumica Lucija Šerbedžija, ćerka Radeta Šerbedžija, nakon osam godina braka razvela se od beogradskog glumca i reditelja Filipa Gajića, sa kojim ima dvoje dece.

Gajić je pre nekoliko godina objasnio kako su se razveli.

– Tajno smo se venčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj hteo, tajno smo se i rastali, kraj istog tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom – napisao je Gajić tada u svom blogu.

Ipak, za krah braka krivi ljude iz njihovog okruženja koje nije želeo da imenuje, a koji su svojim mešanjem u njihove odnose doprineli razvodu.

– U demontaži našega braka učestvovali su mnogi, dugo i uporno. Među njima ima i nevažnih hijena i javnih ličnosti. O tome ću tek pisati kada deca postanu punoletna. Ogoljenih lica i imena, biće deo budućih bajki za odrasle – gorko je napisao reditelj u svom blogu.

Posle razvoda, Gajić je pronašao sreću kraj 32. godine mlađe Jane Milosavljević, inače ćerke pevača Neše Galije Milosavljevića, sa kojim ima sina Joakima.

– Filipa i mene je upoznao Rambo Amadeus. Ubrzo smo počeli da radimo predstavu “Juriš sutrašnjice” u pozorištu KPGT. To je bilo pre skoro tri i po godine- rekla je ranije Jana.

Izvor: pulsonline.rs