Ćerka Radeta Šerbedžije ide tatinim stopama, a niko ne zna da je ovaj poznati muškarac njen bivši muž

Lucija Šerbedžija, ćerka Radeta Šerbedžije, glumica je sa raskošnim nizom, a o njenom talentu svedoče ostvarenja „Novo doba“, „Rokenrol“, „Rimejk“ i mnoga druga. On je glumac, scenarista i reditelj Filip Gajić. Igrao je u filmovima „Zovem se Elif“, „Kartina“.

Kao reditelja i scenariste ime Filipa Gajića stoji iza Vršačke pozorišne jeseni, Sizifa K. Član je Beogradskog dramskog pozorišta.

Kakva veza spaja njega i Luciju? Njih dvoje su bili u braku koji je trajao čitavih osam godina, u kojem su dobili Anastaziju i Sergeja, a nakon razvoda su o svojim odnosima rado govorili.

„U odličnim. Mi smo dvadeset godina pre nego što smo se venčali, bili dobri prijatelji i to je verovatno razlog što i danas o svemu možemo da razgovaramo. Volimo se i poštujemo“, rekla je glumica 2016. godine, a Gajić je 2014. godine njihov razvod prokomentarisao na svom blogu:

„Lucija i ja smo se rastali pre dve godine i nastavili smo da budemo prijatelji. Tajno smo se venčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj hteo, tajno smo se i rastali, kraj istog tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom“.

Izvor: kurir.rs