Cecin bivši prijatelj otkrio zašto Olivera Gudelj ne voli Anastasiju: Mama ju je naučila samo jedno – Mala nije baš kulturološki…

Sukob Anastasije Ražnatović i ženskog dela porodice Gudelj i dalje je jedna od glavnih tema. A, o njoj svi imaju svoje mišljenje, pa tako i modni kreator Saša Vidić, bivši prijatelj Cece Ražnatović. Vidić je dugi niz godina bio svakodnevni gost u kući Ražnatovića, pa kaže da Anastasiju odlično poznaje.

„Ne znam što bi one mrzele to dete, kad mala Anastasija uopšte ne priča mnogo. Mogu da je mrze samo zato što je pomalo… da ne kažem šta… Mama Ceca joj je rekla da kaže „a“ i ona celog života govori samo to „aaa“. Mala nije baš kulturološki… Ona je ipak Cecina ćerka, a ne može da ide u Ameriku zato što je Ražnatovićima tamo zabranjen ulazak“, ocenio je Vidić u svom stilu navodni sukob Anastasije i Olivere Gudelj.

Na pitanje da li misli da ljubav između Anastasije i Nemanje može biti krunisana brakom, modni kreator je ponovo odgovorio potkačivši Ražnatovićevu.

„To zavisi od love. Oni nemaju toliko love, a ona ne zarađuje toliko“, kratak je bio Saša Vidić.

Da li će se njegove prognoze obistiniti, ostaje da se vidi. Ono što je evidentno jeste da se Anastasija hrabro bori za ljubav i za sada joj dobro ide.

Izvor: svet-scandal.rs