Ceca Ražnatović sprema veliki hit za Vanju Knežević – pritekla u pomoć

Takmičarka koja je izazvala ogromnu pažnju javnosti zbog diskvalifikacije iz „Zvezda Granda“, Vanja Knežević, snima prvi singl, a u pomoć joj je pritekla Svetlana Ceca Ražnatović.

Prijatelj njene porodice iz Banjaluke pre dve sedmice je stupio u kontakt sa Cecom i zamolio je da pomogne Kneževićevoj, kroz savete, preporuku ili na neki drugi način. Ceca je obećala da će dati sve od sebe i vrlo brzo je to i realizovala. Pozvala je svoje saradnike i pitala ih da li bi neko uradio pesmu za Vanju, što su oni oberučke prihvatili. Tako je Kneževićeva za samo nekoliko nedelja, od izbačene takmičarke na korak od toga da postane zvezda! Pesma za nju je već spremna i oni koji su je čuli u studiju kažu nam da je velika verovatnoća da će biti pravi hit.

Vanja je prethodnih dana boravila u Beogradu gde je u studiju imala tonske probe, kao i snimanje vokala. Fotoreporter uslikao ju je kada je dolazila do studija u petak popodne, gde se zadržala nekoliko sati.

Podsetimo, Vanja je u žižu javnosti dospela sredinom marta kada je emitovana epizoda „Zvezda Granda“ u kojoj ju je izvrđala Jelena Karleuša. Tad su gledaoci reagovali i iskazali podršku Vanju kroz objave na društvenih mrežama, što je ona podelila na svojim profilima. To je zasmetalo pomenutoj članici žirija koja je zatražila da mlada Banjalučanka bude izbačena iz takmičenja, što je Saša Popović i učinio.

Epilog priče jeste da je Grand produkcija profitirala od skandala, s obzirom na to da su izbili na prvo mesto po gledanosti, a to im donosi dodatnu zaradu. Ali, kako stvari stoji i Vanja će imati korist od svega toga zahvaljujući ogromnoj podršci ljudi iz celog regiona.

Izvor: kurir.rs