Ceca Ražnatović ostaje bez 200.000 evra, Aca Lukas i Saša Matić bez 150.000 evra – Zbog zabrane ulaska u CG ne mogu da pevaju

Tokom prethodnih sezona najviše su bili traženi pevači poput Cece Ražnatović, Saša i Dejan Matić, Aca Lukas, Dara Bubamara, Boban Rajović i mnogi drugi. Posle više od 20 godina biće ovo prva sezona koja će proći bez muzičara iz Srbije, kojima je zabranjen ulazak u tu državu.

Većina naših zvezda je 2019. gostovala u Crnoj Gori, održavajući nastupe na otvorenom i u objektima koji su bili udaljeni od mora.

Prema rečima našeg sagovornika, većina pevača je već u problemu zbog nedostatka novca i gubitak letnje sezone samo će im otežati stvari.

– Malo je onih koji mogu da kažu da su bezbrižni i da imaju ušteđevinu, a čak ni oni neće moći još dugo da izdrže ovu situaciju. Najviše gube oni koji su najviše zarađivali, poput Cece, Lukasa i Matića, a oni koji su uzimali male honorare već su počeli da nastupaju po klubovima u unutrašnjosti Srbije. Ako propadne letnja sezona na primorju, a sve izgleda da hoće, šteta će biti nemerljiva – kaže sagovornik i dodaje:

– Na primer, Ceca je za jedan nastup u primorskim klubovima uzimala do 25.000 evra, a obično je imala po sedam ili deset tezgi tokom leta. Znači, ona će ove godine izgubiti 200.000 evra. Lukas sigurno gubi 150.000 evra jer je on bio jedan od najangažovanijih u Crnoj Gori, a tu je negde i Saša Matić. Koliko znam, i Dara Bubamara je često odlazila da peva na primorje, ali njene cene su niže, ona je možda zarađivala do 50.000 po sezoni – smatra on.

Izvor: kurir.rs