Branislav Lečić otkrio zašto je decu ispisao iz škole glume Mike Aleksića: Bili su godinu dana, a onda sam sve saznao

Glumac Branislav Lečić se oglasio na svom Instagram profilu pa poručio:

Otkrio je i da su njegov sin Ivan i ćerka Ana bili u školi Mike Aleksića, ali su se posle godinu dana ispisali jer im se nije svideo njegov metod rada.

„Očigledno da je vršena manipulacija, se**ualna ucena i to dovodi do činjenice da je iz svog ponašanja baštinio poziciju kojom je mogao da vrši pritisak na mlade devojke i devojčice. Ja sam svoju decu upisao jer je bio na dobrom glasu i bilo je korisno da im skrene pažnju sa igrica, u nešto što je jako korisno da se čita, uče tekstovi i oslobađa od straha. Iz iskustva glumca sam to želeo. On je bio na glasu, bilo je korisno, čak je i njegov metod bio da disciplinuje decu i ja sam želeo da Ivana i Anu da damo i oni su bili tamo godinu dana, a njihove reakcije su bile da ih vređa. Čak je bio i incident da je udario nogom Miku i cevanicu, a on nikada nije bio agresivan i ja sam ispisao decu“, ispričao je glumac.

„Poznajem Miku, radili smo na jednom projektu, a išli smo zajedno na fakuletet, i taj utisak je ostavio traga na mene. Ljudi ne shvataju šta je manipulacija i ucena. Svaki oblik manipulacije je nas*lje i još sam cilj koji ima…“, rekao je Lečić.

Izvor: kurir.rs