„Boljeg muža nisam mogla da poželim“: Ko je supruga Siniše Mihajlovića sa kojom ima petoro dece?

Bivši fudbaler i jedan od najvećih fudbalskih stručnjaka u Evropi, Siniša Mihajlović nedavno je na konferenciji za novinare otkrio šokantnu vest da boluje od akutne leukemije.

Iako je optimističan u nameri da će pobedi ovu tešku bolest, najveću podršku mu pruža supruga Arijana Rapaćoni sa kojom je u braku već 24 godine.

Miha i Arijana su se venčali davne 1995. godine i imaju čak petoro dece – ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Ono što je najlepše u njihovom odnosu jeste što su i posle 24 godine braka zaljubljeni kao i prvog dana, pa se na njenom Instagram profilu može videti bezbroj fotografija na kojima se vidi da par sve svoje slobodno vreme provodi zajedno.

Jednom prilikom je objavila i fotografiju sa suprugom na kojoj je otkrila kako ga je zavela.

– Pravi muškarac se osvaja jakim srcem – napisala je tada.

Imala je samo dvadeset godina kada je prvi put srela tadašnjeg fudbalera u restoranu „Đanćolo“ te davne 1995. godine.

Veoma brzo su shvatili da su jedno za drugo, a koliko je ljubav jaka svedoči činjenica da ju je petoro dece krunisalo!

Arijana je svoju karijeru započela na malim ekranima u emisiji koju je tada vodio Fabricio Frizi. Pojavljivala se u još nekoliko emisija, ali je ubrzo odlučila da se u potpunosti posveti porodici i napusti televiziju.

Voli da kaže da sa Sinišom ima toliko jaku vezu sačinjenu prvenstveno od poštovanja i ljubavi.

– On je jako velikodušna osoba, jednostavno ne voli buku i nekada ga ne shvataju, pa misle da je Siniša prek i strog. Dozvolite mi samo da kažem jednu stvar – boljeg muža i oca svojoj deci ne bih mogla da poželim od njega. Možda izgleda rezervisano u nekim situacijama, ali i te kako zna da bude direktan kada treba, a zato ga ljudi i poštuju – rekla je Arijana o svom suprugu.

I Siniša nije štedeo reči kada je njegova divna supruga u pitanju.

– Arijana je najvažnija osoba u mom životu, zapravo od fundamentalnog značenja. Bez nje ne bih bio čovek kakav jesam. Ispunila mi je srce i dala mi je spokoj koji mi je pomogao da izgradim našu porodicu, da se brinem za nju, dopuštajući mi da se posvetim radu uvek znajući da je ona tamo sa decom i da su dobro. Kad god bih se razočarao ili jako radovao u životu uvek sam imao svoje srećno ostrvo na koje ću da se vratim na kraju dana i ljude sa kojima ću sve to da podelim – rekao je Siniša za italijanske medije.

Italijani vole da kažu da je za Arijanin osmeh, koji važi za jedan od najlepših u Italiji već 24 godine uspešno zaslužan upravo Siniša Mihajlović.

S obzirom da svoj porodični život deli na društvenim mrežama, Arijana se oglasila i povodom loših vesti o zdravstvenom stanju svoga supruga.

– Snage imamo mnogo, ali sa vašom ljubavi postajemo nepobedivi! Hvala vam svima od srca – napisala je Arijana.

Nema sumnje da će uz takvu suprugu i decu lečenje mnogo lakše pasti Siniši.

Izvor: telegraf.rs