Bolje da se ne kačiš sa ženom: Ostavio sam je i doveo mlađu, ali evo šta mi je supruga uradila

Naš narod kaže, nemoj da se “kačiš” sa ženom. To što žena može da ti uradi, niko ne može. Razvodi su teški i vrlo emotivni. Ovo je naročito tačno ako je razlog razvoda taj što vas partner ostavlja zbog nekoga drugog.

Ali uvek se iz lošeg može izvući nešto dobro. Pa makar to bila i slatka osveta.

Posle 37 godina braka, muškarac je napustio ženu zbog mlađe sekretarice. Njegova nova devojka je želela da žive u njegovom raskošnom domu gde je živeo sa sada bivšom suprugom. Zbog boljih advokata dobio je parnicu i dao bivšoj supruzi 3 dana da se iseli.

Prvi dan se pakovala. Drugog dana pozvala je službu za preseljenje da odnese njene stvari. Trećeg dana je poslednji put sela u prelepu trpezariju. Zapalila sveću, pustila tihu muziku i napravila gozbu od punjenih škampa, tegle kavijara i boce kvalitetnog vina.

Kad je završila, otišla je u svaku sobu i sipala škampe umočene u kavijar u garnišne svih zavesa. Zatim je očistila kuhinju i otišla.

Kada su se on i njegova nova devojka doselili, nekoliko dana je sve bilo u redu. Posle nekog vremena kuća je počela da čudno miriše, tačnije da smrdi.

Pokušali su sve – čišćenje, pranje, provetravanje … Proverili su da nisu ventili slučajno zapušeni, odneli tepihe na hemijsko čišćenje, okačili osveživače vazduha i čak zamenili skupe vunene tepihe, ali bez uspeha.

Ljudi su prestali da ih posećuju, majstori su odbili da rade, sobarica je dala otkaz. Na kraju, nisu mogli da podnesu smrad i odlučili su da se presele. Mesec dana kasnije, iako su prepolovili cenu, nisu mogli da nađu kupca za svoju smrdljivu kuću.

Priča se proširila i na kraju su čak i lokalni agenti za prodaju nekretninama odbili da odgovore na pozive. Na kraju, pozajmili su velike sume novca od banke da bi kupili novi dom.

Bivša supruga ga je pozvala jednog dana i pitala ga kako je. Rekao joj je za kuću, a ona ga je kulturno saslušala i rekla da joj nedostaje dom i da je spremna da uzme manje novca od razvoda u zamenu za kuću.

Znajući da ona ne zna koliko je loš miris u kući, dogovorio je cenu koja je bila desetinu vrednosti kuće, ali samo pod uslovom da isti dan potpišu dokumente. Pristala je i u sledećih sat vremena njegovi advokati su joj poslali dokumentaciju.

Nedelju dana kasnije, suprug i njegova nova devojka gledali su kako služba za preseljenje pakuje i odnosi sve njihove stvari u njihov dom, uključujući i garnišne!