Bojan Tomović i dalje tvrdi da je otac Miljanine bebe, zahteva da ima muslimansko ime

Posle izjave Marije Kulić, koja je u „Zadruzi“ rekla Lazaru Čoliću Zoli i svojoj ćerki Miljani da će pevač Bojan Tomović ući u rijaliti da ih razdvoji, Bojan, odnosno Amar Moštrokol nije ostao ravnodušan i tvrdi da je dete koje Miljana nosi njegovo.

– Kao prvo, roditelji tog deteta smo Miljana i ja, kao drugo, ne ulazim ni u jedan rijaliti jer ovo malo živaca što mi je ostalo nisu na prodaju, kao treće svadbe biti neće ali ne zbog mene, već zbog toga što Miljana, nažalost još voli mene i naćiće ona izgovor da otkaže svadbu sa Zolom koga mi je jako žao jer je mnogo naivan, zato sam javno i priznao da sam siguran da je dete moje – izjavio je on za „Srbiju Danas“.

On je zatim u svojoj objavi na društvenim mrežama naveo da „Miljana mora da abor**ra jer on ima bipolarni poremećaj, a Miljana je psihički nestabilna“, kao i da smatra da bi njihovo dete „nasledilo iste probleme“.

– I na kraju i da se Miljana odluči da rodi, deca moraju imati lepa muslimanska, arapska imena poput Salim ili Alma, jer ja sam sada islamske vere i zovem se Amar. Tako da je to dete Amara Moštrokola, a ne Bojana Tomovića. Bojan je u.ro 28. 6. 2019, a toga dana se rodio Amar – dodao je Tomović za pomenuti medij.

– Ja sam se svesno odrekao roditeljstva, baš zbog bolesti, zato sam se pre šest meseci i razveo nakon 13 godina braka – naveo je takođe pevač u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Izvor: blic.rs