Bobi Marjanović je dominacija, ali njegova žena je prava atrakcija: „Odbijala me je, ali sam bio uporan“

Boban Marjanović jedan je od naših najboljih košarkaša koji dominira na terenu tokom Svetskog prvenstva u košarci, koje se održava u Kini. Nakon današnje utakmice sa Portorikom, na kojoj je košarkaš dao maestralnih 16 poena, gotovo ceo svet priča o njemu.

Bobi, koji je glavna atrakcija gde god se pojavi pada u senku kada ga sa tribina gleda zgodna supruga – Milica Marjanović.

Milica je najveća podrška svom suprugu, prati ga kad god može, a njihovu ljubav prati jedna interesantna priča. Naime, iako su u višegodišnjem braku i imaju dvojicu sinova, nisu se zavoleli baš na prvi pogled.

– Milica i ja smo se upoznali jednog leta, ona je šetala livadom, a ja sam vozio traktor. Pogledala me je i pomislila: „Evo mog princa na konju“. Šalim se, naravno. Ja sam čovek sa sela i sviđa mi se da to tako vidim, mada je bilo sasvim drugačije. Upoznali smo se u Vršcu kod mog prijatelja koji se zabavljao sa Miličinom najboljom drugaricom. On je slavio rođendan i svi smo se tu zatekli. Milica mi se odmah dopala i to sam jasno pokazao. Na fin način me je u početku odbijala, ali sam bio uporan – rekao je Bobi svojevremeno za „Gloriju“.

Njih dvoje su ozvaničili vezu 2014. godine, a kad se sve sabere zajedno su 12 godina i imaju dva sina, Vuka i Petra.

Izvor: blic.rs