Boba iz Žikine dinastije postao deda: Bavi se potpuno drugim zanimanjem i ne biste ga prepoznali (VIDEO)

Vladimir Petrović povukao se iz sveta glume, a danas ima i unuka.

Svi ga pamte kao Bobu iz popularnih filmova „Lude godine“, „Kakav deda takav unuk“, „Idi mi dođi mi“, iz davnih osamdesetih. Ipak, on se odlučio za neki drugi poziv.

– Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili. Srećno sam oženjen, imam dvoje dece, sina Igora i ćerku Anu. Oboje su završili fakultete, u braku su oboje, postao sam deda. Moj sin mi je podario unuka koji se zove Jere – rekao je za „Blic“ bivši glumac jednom prilikom i priznao da ga trenutno ništa ne interesuje sem unuka.

– Ja nemam prilike da često uživam u njegovom društvu zato što moj sin i snaja žive u Zagrebu, ali sada su u Beogradu i provodimo lepe trenutke zajedno – kaže Petrović.

Glumac je ranije izjavio za „Blic puls“ da se ne kaje što nije ostao u svetu glume i da je srećan izborom koji je napravio.

– Nisam siguran da bi to bio posao koji bi me ispunjavao. U suštini, ja sam svoj hobi pretvorio u glavno zanimanje, pa tako radim ono što volim. Ne vidim sebe u tom svetu – rekao je tada Boba iz „Žikine dinastije“.

Izvor: espreso.rs