Blogerka objavila sliku iz prve klase i internet se GUŠI OD SMEHA: Vidite li detalj zbog kog se ljudi KRSTE I DESNOM I LEVOM?

Travel blogerke redovno odlaze korak dalje kako bi primamljive destinacije prikazale u još boljem svetlu. Fotografije moraju da budu apsolutno savršene, a za to su ponekad, osim dobrih filtera, potrebni i neobični rekviziti. Tako su influenserku Harimao Li iz Hong Konga napali na Instagramu zbog glamurozne fotke iz poslovne klase aviona zbog jednog čudnog detalja.

Devojka se, dakle, zamišljeno zagledala kroz prozor, a u ruci drži čašu sa šampanjcem udobno ušuškana, sa ćebetom prebačenim preko nogu. Ne bi tu bilo ništa čudno da sebe, i celu kabinu nije okitila lampicama za jelku, a čak i nije Nova godina. Taj detalj njeni pratioci nisu mogli da joj oproste, već su se obrušili na nju u komentarima.

– Bila je duga mračna noć na letu od Hong Konga do Rima. Gledanje u zvezde je jedino što mogu da radim u kabini – napisala je Li u opisu fotke, za koju se toliko potrudila, a postala je predmet sprdnje. I ovo joj nije prvi put, već se ranije slikala na raznim destinacijama umotana u lampice.

“Ko sa imalo pameti u glavi nosi lampice za jalku u avion?”, pitao se jedan njen pratilac, dok ju je drugi provocirao: “Kako možeš da vidiš zvezde spolja pored toliko svetla unutra?”, “Ovo je smešno! Ovakva vrsta nebuloze je obična sprdnja. Niko ne putuje tako”, dok je drugi dodao: “Pitam se koliko je vremena i truda uložila u pripremu slike na kojoj kao ležerno gleda kroz prozor.”

Izvor: zena.blic.rs