Bio sam u braku sa dve potpuno različite žene, jedna iz grada, druga sa sela – evo koja me je učinila srećnim

Za ovih 40-ak godina sam doživeo sve i svašta u životu. Najteže sam podneo razvod. Dva puta sam se ženio, sa dve potpuno različite žene.

Sandru sam upoznao početkom 2000-ih u diskoteci. Bila je neverovatno lepa, obrazovana, pametna, prava gradska devojka. To veče kad smo se upoznali, mnogo smo igrali, smejali se, razgovarali o mnogim temama.

Sutradan sam je nazvao i zamolio da izađemo na piće. Odbila me s obrazloženjem da je zauzeta. Ipak, bio sam uporan i jednog dana je pristala da se vidimo. Mislio sam da mojoj sreći nema kraja, ali sam se gorko prevario.

Otišli smo u bioskop, a zatim u kafić. Sledeće nedelje smo se družili u njenom stanu. Nakon toga smo počeli da se zabavljamo, a ubrzo se i venčali.

Prvih nekoliko godina nam je bilo savršeno. Jednostavno, mnogo smo se voleli i bukvalno nismo mogli da živimo jedno bez drugo. Posle tri godine braka počele su svađe. Počela je da se žali da joj ne obraćam dovoljno pažnje, da malo zarađujem itd.

Sve mi se skupljalo i činilo mi se da bih svakog trenutka mogao da eksplodiram poput vulkana. Za te tri godine nikada nije radila. Trošila je novac koji sam ja zarađivao i nikad ga nije bilo dovoljno.

Razvod je bio neizbežan. Da bih se oporavio od stresa i razvoda, povukao sam se da živim u unutrašnjosti.

Tamo sam upoznao vrlo dragu i simpatičnu devojku u koju sam se momentalno zaljubio. Ubrzo smo se venčali. Venčanje smo napravili kod kuće i bilo je skromno.

Sa njom živim šest godina i nikada se nismo svađali. Nedavno smo dobili blizance. Moja supruga se nikada ne žali, s velikim entuzijazmom obavlja poslove oko kuće i dece.

Nikada nisam čuo nijednu žalbu od nje. Bilo je trenutaka kada nismo imali dovoljno novca, ali i tada je bila uz mene, tešila me i podržavala. Iskreno se nadam da ću ostatak svog života provesti sa njom.

Iz mog iskustva, savetovao bih svim muškarcima da se ožene devojkama koje su odrasle u manjim sredinama ili na selu. One nisu opterećene materijalnim stvarima, novcem i luksuzom. To je meni veoma važno. Izgleda da je moja idealna supruga ceo život bila tu, pored mene, u mom selu.

Možda samo ja imam ovakvo neprijatno iskustvo sa gradskim devojkama. Ako grešim, ispravite me.