Biljana Tipsarević se porodila: Janko opet postao otac – Dečak je dobio neobično ime

Supruga tenisera Janka Tipsarevića, dizajnerka Biljana porodila se juče i na svet donela zdravog dečaka. Proslavljeni srpski teniser i njihova ćerka Emili najviše su se obradovali kada su im iz porodilišta javili da je sve proteklo u najboljem redu i da su mama i sin Noa dobro.

Muško lično ime Noa, veoma je popularno u poslednjih nekoliko decenija, kako u hrišćanskim, tako i u islamskim zemljama, i smatra se da je poteklo od imena Noje ili Noah, a koji je bio jedan od proroka i u hrišćanstvu.

Poznata je priča o potopu i barci koju je gradio Noje ili Noah, a prema uputima Boga kako bi izbegao “Veliki Potop”, jer je bio pravi vernik kome je Stvoritelj dodelio ulogu “spasioca” svih živih bića na zemlji.

Porođaj je objavljen u jednoj privatnoj klinici, a popularnom teniseru je bilo omogućeno da sve vreme bude uz suprugu.

Tokom proteklih devet meseci, računa o Biljaninoj trudnoći vodila je doktorka Rakić. Ono što je zanimljivo, dizajnerka je tokom čitave trudnoće bila aktivna, te smo je samo dan pre porođaja uslikali u Zemunu gde je fotografisala kampanju za novu kolekciju. Tim povodom je izjavila:

– Modeli mogu da se nose uz patike, uz papuče, nešto ravno… A mogu i uz štikle, za neke prigodne prilike. Pravo je vreme da osvežimo garderober letnjim komadima odeće, iako je neizvesno da li ćemo ove godine imati letovanja na kakva smo navikli – kazala je ona pred našim kamerama.

Izvor: blic.rs