Bila sam u vezi sa verenikom 6 godina, a 90 dana pre našeg venčanja sve se promenilo

Preljuba u vezama i brakovima, nažalost, nije retka. Naravno, pod uslovom da saznamo za njih. Kažu da žene ne znaju da ih voljena osoba vara ako ne žele da znaju. Ženska intuicija je prilično jaka.

Devin Allen (31) neko vreme je ignorisala, a onda je, nakon raskida, osnovala kompaniju „d.i.i.BreakUp“ i na kanalu kompanije Tik-Tok rekla šta joj se dogodilo:

„Bila sam u vezi sa bivšim verenikom oko 6 godina, a 90 dana pre našeg venčanja saznala sam da me varao šest meseci“, započela je Devin.

„Njegove poruke slučajno su se sinhronizovale sa mojim laptopom i tako sam saznala da je meni i drugoj devojci slao potpuno identične poruke“, rekla je devojka.

I ranije je sumnjala da je verenik vara, a jednom prilikom je čak videla da je dobio snimak ženskih oblina.

Iako bi to bila crvena linija za svaku ženu, verenik se izvukao upisivanjem druge devojke pod imenom svog najboljeg prijatelja, a zatim i „prodavanjem priče“ kako mu se njegov prijatelj hvali svojom aferom.

„Rekao je da je njegov prijatelj prevario devojku sa drugaricom iz srednje škole i da se pravio važan pa mu je slao te fotografije I snimke“, rekla je Devin.

„Verovala sam mu, naravno, i nisam tražila dalje objašnjenje.

U drugom klipu, Devin priča kako ga je jednom uhvatila u baru kako miluje drugu devojku po butinama, ali je potrčao u toalet pre nego što je uspela da mu priđe.

„To nisam htela da pomenem u tom trenutku, jer nisam želela da on poludi i osramoti me pred mojim prijateljima“, rekla je nesrećna devojka.

Kada mu je kasnije to spomenula, rekao je da ga je proveravala i da se ne može da se oženi devojkom koja ima problema sa poverenjem.

Posle toga, odbio je da je odveze u bolnicu nakon što joj je pozlilo i nije mogla da prestane da povraća, prokomentarisao je da je samo bila željna pažnje, a zatim je bezbrižno otišao da igra golf.

„Međutim, na kraju sam uspela da ga nagovorim da se vrati i odveze me u bolnicu, ali usput je zastao da uzme hranu. Nisam mogla da prestanem da povraćam, jer mi je miris mnogo smetao, ali nije ga ni najmanje dotaklo“, rekla je.

Iako su joj u bolnici dali tri infuzije, on je i dalje insistirao na tome da Devin folira i čak je to rekao lekaru.

Nakon što je pročitala poruke koje su stigle na njen laptop, Devin je definitivno dobila dokaz da je verenik vara, otkazala je venčanje i tog dana sa prijateljima otputovala u Las Vegas.

Devin i njena prijateljica Jessica su 2019. godine osnovale kompaniju „d.i.i. BreakUp“, sa željom da pomognu drugim ženama da se izbore sa slomljenim srcem.

Deleći svoje iskustvo sa 24.000 pratioca, Devin je rekla da je njen život sada mnogo bolji, i iako je njen bivši još uvek sa devojkom sa kojom je prevario, rekla je da se nada da je srećan.