Bila je u vezi sa glumcem, a onda je upoznala košarkaša: Ljubavna priča Jelisavete i Tea je pod velom tajne

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić postali su roditelji devojčice Petre tačno dve godine i dva meseca nakon što je počela njihova ljubavna priča, koja je u srpskim medijima odjeknula poput bombe.

Glumica i košarkaš upoznali su se u decembru 2016. godine preko zajedničkih prijatelja, dok je Miloš igrao u Moskvi, a Jelisaveta, kao i do tada, živela u Beogradu i tek se pomirila sa kolegom Vukom Kostićem, s kojim je bila u vezi. Iako su pokušali da sakriju vezu od medija, romansa je ubrzo otkrivena, a interesovanje javnosti za ovaj par nije jenjavalo.

Samo četiri meseca nakon što su otpočeli vezu, u aprilu 2017, odlučili su da stanu na ludi kamen, a svadba je zakazana za 25. jun iste godine. Raskošno venčanje organizovano je u jednom beogradskom restoranu, a slavlju su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života Srbije.

Nakon svadbe par se odselio u Ameriku, budući da je Teo potpisao ugovor sa košarkaškim klubom LA Klipersi. Život su nastavili u Los Anđelesu, gde je najpre otišao Miloš, u avgustu 2017, a Jelisaveta mu se pridružila u novembru kada je završila sa poslovnim obavezama u Srbiji.

Nekoliko dana pre nego što su proslavili prvu godišnjicu braka, 21. juna 2018. godine, par je kumovao na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, a ovim povodom proveli su neko vreme u Srbiji. Od samog početka i Jelisaveta i Miloš retko su za medije govorili o svojoj ljubavi i izbegavali da otkrivaju detalje iz privatnog života, a izbegavali su i da, iako mnogi parovi sa javne scene to čine, zajedničke fotografije objavljuju na Instagramu.

Krajem juna 2018. odjeknula je vest da je Jelisaveta u drugom stanju, a ona je čitavu trudnoću provela u Americi gde se jutros, oko pet časova ujutru po srpskom vremenu, i porodila. Na svet je donela devojčicu, a ona i Miloš odlučili su da ćerkici daju ime Petra.

Izvor: kurir.rs