Bila je u braku sa rijaliti zvezdom, a sada je opet zaljubljena: Voditeljka otkrila tajnu posle 12 godina

Voditeljka jutarnjeg programa na TV „Pink“ Irina Vukotić poslednjih godina nije želela javno da govori o svom emotivnom životu, a sada je konačno priznala da je srećno zaljubljena.

– Cvetaju mi ne samo ruže, već i ljubičice i jorgovani. Hvala Bogu da imam čoveka koji mi uliva mir i spokojstvo, kome mogu da verujem. Imam mir u srcu i spokoj u duši. Moj partner je jedan normalan čovek, čak previše (smeh), pa mu je zato zanimljivo i uzbudljivo sa mnom. Podržava ono što radim i način na koji radim, kao što i ja podržavam njegov posao i interesovanja. Zajedno smo van svih svetova i lepo nam je – ispričala je Irina za magazin „Hello“.

Irina iza sebe ima brak sa ugostiteljem i nekadašnjim učesnikom „Velikog brata“ Savom Radovićem, sa kojim je dobila ćerku Iskru. Venčali su se u avgustu 2007. godine u Nemačkoj, a razveli dve i po godine kasnije. Na pitanje da li bi opet stala pred oltar, voditeljka je dala zanimljiv odgovor:

– Nisam bila pred crkvenim oltarom kad sam se prvi put udavala, tako da nema mesta za „opet“. Čak nisam izgovorila „da“, već „ja“, pošto je venčanje bilo u Nemačkoj. Za sve postoji prvi put, pa i da ja kažem „da“. BILAAli, tvrd je orah voćka čudnovata.

Izvor: espreso.rs