Besna kao ris: Viki Miljković se ozbiljno posvađala sa kolegom, više ne želi ni ime da mu čuje

Viki Miljković i Miloš Bojanić su u ozbiljnom sukobu. Pevačica je besna kao ris na kolegu zbog optužbi koje je on izneo na njen račun. Pale su teške reči, a Viki je poručila Bojaniću da je mrrtav za nju!

Međutim, ni on joj nije ostao dužan.

Naime, sve je počelo kada je Miloš isprozivao Viki i njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa koji se nisu pojavili da podrže njegovog sina Baneta koji je posle 17 godina objavio novu pesmu.

– Ja sam iznenađen što se ona i muž nisu pojavili. Baš me je negativno iznenadila. Mogla je posle snimanja da dođe. Ona je najviše od svih morala da dođe jer ja sam njoj dao pesmu a dinar jedan joj nisam uzeo. Hvala joj što me je sada ispoštovala i pokazala kakva je osoba. Nek joj je na čast! Zna ona dobro koliko sam joj pomogao u karijeri, ali neka, sve to neko vidi. Mi Bojanići rođeni smo da uvek pobeđujemo, a neka su svi oni živi i zdravi. Da je Viki pravila promociju, ja bih došao i da sam na samrti! – poručio je Bojanić tada koleginici i baš je iznervirao, pa je ona posle svega poručila da on za nju više ne postoji.

Izvor: alo.rs