Bekuta ima velikog obožavaoca u Grandu: Mrka sve saznao, Ana ne želi da trpi ljubomorne scene

Ana Bekuta ima tajnu ljubav u Grandu za koju je i njen partner Milutin Mrkonjić nedavno saznao.
– Postoji jedan gospodin koji radi u Grandu i koji je lud za Anom. Kada se on zaposlio, Ana je bila slobodna. Još uvek nije bila sa Mrkonjićem i tada je pokušao da je osvoji – objašnjava izvor.

– Baš se trudio oko nje. Slao joj je cveće na kućnu adresu, pisao poruke pune ljubavi i romantike, međutim, Ana se nije dala. Nekako joj je tada više odgovaralo da bude sama iako su joj laskali i pažnja i komplimenti i na tome se završilo. U međuvremenu, ona je upoznala Mrku, a taj gospodin je nastavio da radi u Grandu, imao je druge veze. Sa Anom je ostao u korektnim odnosima – objašnjava izvor .
– Međutim, kako se šuška, on je u poslednje vreme ponovo slobodan. A kako Ana izgleda kao devojka u ranim četrdesetim, jer ju je novi režim ishrane i zdraviji način života preporodio. On se opet mota oko nje. Valjda su mu se vratile uspomene kada ju je osvajao. Pa opet nešto pokušava.

Međutim, Ana mu je jasno stavila do znanja da je sa Mrkom u ozbiljnoj vezi koja je kao brak i da ne pokušava ništa. Mrki ništa nije rekla o ovome da se čovek ne potresa bez potrebe.On i onako ima probleme sa srcem i stres mu je najmanje potreban. Ali, kako to obično biva, sve je došlo do Mrkonjića. Jer on redovno vozi Anu na snimanja. I onda je u kontaktu sa mnogima u Grandu. Baš se bio potresao, pa je izbila i svađa – priča izvor.

– Ana se strašno iznervirala što u tim godinama trpi ljubomorne scene. Rekla je Milutinu da će da se spakuje i ode iz stana u kome žive ako joj ne veruje. Sa druge strane, nije da on Ani ne veruje. Ali nijednom muškarcu nije prijatno kad sazna da se neko drugi mota oko njegove žene. Ana je Mrki očitala bukvicu i stavila mu do znanja da joj ne pada na pamet da se bavi tim glupostima i on se smirio shvativši da je potpuno u pravu – zaključio je izvor.

Izvor: republika.rs