Banka blokirala 2,3 miliona Gagiju, a ove njene reči su iznenadile – Anabela potvrdila da je dobila novac za alimentaciju

Sud navodno skinuo 2,3 miliona dinara Gagiju Đoganiju zbog alimentacije koju nije isplatio bivšoj ženi Anabeli Atijas. Ona je nedavno tužila bivšeg muža za svu neisplaćenu alimentaciju, a kako se navodi, sud je presudio u njenu korist.

– Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao deci i uzme mi sve što imam. Nisam ranije dao, jer nisam imao! Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali Anabela se aktivirala na grub i brutalan način i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kao krimnalac, jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro – rekao je Gagi.

– Htela sam da se ljudski završi, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, a ja još nisam dobila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare tek treba da mi stignu – rekla je Anabela.

Anabela se sada oglasila, pa otkrila da li je tačno da je dobila novac za alimentaciju.

– Istina je da sam dobila alimentaciju za Ninu – rekla je kratko Anabela, a da li ovo implicira da joj Gagi još uvek duguje novac za Lunu, na to pitanje za sada nema odgovor.

Izvor: pink.rs