Baka izdaje svoj stan besplatno, a zauzvrat traži samo jednu stvar

Na jednom od najpoznatijih sajtova za oglase, pojavila se ponuda koja zaista zvuči neverovatno. U pitanju je stan od 150 kvadrata u Beogradu, sa klimom, kaminom, internetom, terasom i parkingom. Kao što je navedeno u saopštenju, jedna starija, situirana i tolerantna gospođa koja živi sama dala bi slobodu, isključivo ženskoj osobi, dostojnom studentu, da živi sa njom do kraja studija.

Kao što je navedeno u tekstu, gazdarica stana je u pri zdravoj pameti i vedrog duha, sa nedavno narušenim zdravstvenim stanjem zbog stresa i iznenadnog gubitka voljene osobe.

Imala je infarkt i lakše operacije, nakon čega se uspešno oporavila. Ono što je posebno važno je da ovaj oglas nije od osobe kojoj je potrebna pomoć i briga, pa je traži u zamenu za besplatno davanje stana.

– Ovaj oglas je objavio rođak u dogovoru sa bakom, jer je cela porodica sa obavezima i želimo da neko uzoran živi u stanu sa našom rođakom kako bi bila sigurna i ona i mi, da nije sama. Zauzvrat očekujemo da devojka bude odgovorna, poštena, obrazovana, humana i normalna, da se ponaša kao da je u svojoj kući i sa svojom bakom.

Ona nije obavezna da bude medicinska sestra ili čistačica za baku, osim da kupi neku hranu ili kućne lekove, navodi se u oglasu.

Malo je reći da ovaj oglas izaziva suze onima koji su ga pročitali. Oglas je privlačan, ali još uvek otvoren, tražeći dobru devojku koja će živeti s bakom.