Baka Danijela čeka unuka: Željka će dočeti po narodnim običajima – U ovom zdanju će Rodići slaviti rođenje malog Ražnatovića (FOTO)

Danijela Rodić, majka Bogdane Ražnatović koja je u sredu donela na svet sina Željka, od rane zore sprema slavlje koje će oko 21 sat početi u Titelu.

„Osećam se odlično kao baba. Beba liči na Veljka, a Bogdana je prava majka. Zajedno su beba i mama“, rekla je za Kurir baka Danijela, koja je otrkila da će ispoštovati sve srpske običaje kada je reč o darivanju unučeta.

„Biće pogača i so, pile sa glavom. Ali večeras nećemo spremati piliće, biće nešto bolje“, dodala je baka i rekla da su tetke ipak zadužene za dekoraciju i prvi put komentarisala Bojaninog dečka Mirka Šijana.

„Odličan je dečko, upoznala sam ga. Moraću i da ja krenem da pevam“, rekla je Danijela, komentarušići da se i njena druga ćerka zabavlja sa sinom pevačice.

Deda Bogdan kaže da je presrećan, da nije oka sklopio od uzbuženja i da je razgovarao sa ćerkom Bogdanom koja mu je rekla da su ona i beba odlično i da je beba dobila desetku.

Mama Danijela je glavni organizator slavlja, a otac Bogdan, kome je na dan rođenja prvog unuka bio rođendan, ne može da govori od uzbuđenja.

Slavlje se sprema u kući koju je Veljko dobio za miraz i gde je par proveo sve vreme dok je trajala pa*demija.

Kuću čuvaju tri velika psa, a na tremu je Veljko okačio boksersku vreću gde je sve vreme trenirao.

Izvor: kurir.rs