Baka Danica otkrila detalj iz prošlosti koji objašnjava zašto Milijana voli starije

Milijana Bogdanović i Milojko Božić iz dana u dan sve više intrigiraju javnost, a svoju ljubavnu priču ne žele da prekidaju bez obzira na glasine koje svakodnevno slušaju.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić su zaljubljeni kao tinejdžeri, barem tako kažu, a uprkos tome što se Milijanina porodica protivi njenom izboru njih dvoje i dalje u javnost iznose detalje iz svog ljubavnog života i ne žele da stave tačku na sve lepo što im se trenutno dešava.

Ipak, postoji i jedan član porodice koji Milijanu podržava, upravo zato što je nekada davno bila u veoma sličnoj situaciji. „Informer“ je posetio ovaj ljubavni par u Pilatovićima, gde žive, a tamo su sreli i Milijaninu baku Danicu Bogdanović koja je otkrila šta misli o njihovoj vezi:

– Milijana je povukla na mene, i ja sam volela starije. Muž je od mene bio stariji 15 godina, u to vreme, to je bio skandal – kaže baka Danica Bogdanović sa osmehom i dodaje:

– Ja jesam seljanka jer živim ovde u selu, a ovi što pričaju gluposti o njima su seljačine u glavi! Njenom ocu je sad teško, ali verujem da će se sve uskoro unormaliti. I mlađa sestra, kad se pročulo za priču, tri dana je plakala. Ako je mojoj Milijani i Milojku lepo i ako su srećni, i ja sam srećna!

Podsetimo, Milijana i Milojko su već odredili i datum venčanja, a buduća mlada čak je probala i venčanice. Njih dvoje planiraju da imaju i dete.

Izvor: blic.rs