Anastasija Ražnatović: NE GLUMIM ZVEZDU, NORMALNA SAM!

Ćerka naše najveće muzičke zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatovićkrenula je majkinim stopama i počela da gradi svoju muzičku karijeru.

Nakon velikog uspeha njenog prvenca „Savršen par“, Anastasija vredno radi na pripremi svoje druge pesme, a pred kamerom najgledanije emisije o poznatima „Premijera“, Ražnatovićeva je otkrila da živi sasvim normalan život i da ne doživljava sebe kao veliku zvezdu.

– Ja sebe ne doživljavam tako da sad neko meni ne može da priđe, ili da treba da bežim od ljudi, da izigravam ne znam kakvu zvezdu. Navikla sam na to da me ljudi prepoznaju jer sam od malena u novinama, znaju kako izgledam, da sam ćerka naše najpopularnije pevačice. Nije mi to ništa strano ali to ne znači da ne mogu da se prošetam Knez Mihailovom ili šoping centrom, normalno mogu da komuniciram sa svakim – rekla je Cecina ćerka.

Njen brat, Veljko Ražnatović, ima ambicije da piše tekstove koje bi Anastasija otpevala, ali mlada zvezda u usponu ističe da, bar za sada, ne planira da Veljka angažuje kao tekstopisca.

Izvor: republika.rs