Anabela sve sredila: Luna danas putuje u Skoplje, a onda ugrađuje silikone, evo i kolike

Anabela Atijas sve je pripremila za svoju mezimicu Lunu Đogani i njen izlazak iz rijalitija „Zadruga 2“ kako bi što pre započela muzičku karijeru.

Kako je Atijasova otkrila, Luna kreće za Skoplje gde će snimiti svoju prvu pesmu, a nije krila da je Đoganijeva i dalje pod stresom zbog svega što joj se dogodilo u proteklom periodu:

– Hvala svim dobrim ljudima koji su glasali za moju ćerku. Ona je sada konstantno na nekim snimanjima i slikanjima od izlaska iz “Zadruge”, pa uopšte nema ni minut slobodnog vremena. Ja sam sve vremeuz nju i bukvalno se javljam na njen telefon – rekla je Anabela, koja je potvrdila da će Luna snimiti pesmu koju je za nju napisao Darko Dimitrov.

– Istina je, danas putujemo za Skoplje, gde će Luna snimiti svoju prvu pesmu i ja se mnogo radujem zbog toga – rekla je Anabela, koja nije želela preterano da komentariše one koji nisu podržali njenu ćerku.

S druge strane, kako se saznaje, Anabela će ispuniti još jednu želju svoje ćerke Lune, koju je ova izrazila još tokom prve sezone rijalitija.

– Jedna od mojih želja jeste da stavim silikone. Ne vidim ništa loše u tome, svaka devojka koja ima nedostatak treba da ga nadoknadi. Neću preterivati sa veličinom, biće srazmerni mojoj konstituciji – izjavila je pre godinu dana modna blogerka, a ta želja će joj se sad i ostvariti.

Kako tvrdi izvor blizak porodici Atijas-Đogani, nakon što snimi pesmu u Skoplju, Luna će zajedno s majkom otići na konsultacije kod hirurga.

– Iako ima lepe grudi, Luna je rešena da ih uveća za broj. Anabela je savetovala da bi trebalo da sačeka da snimi pesmu, a nakon toga će zajedno otići kod hirurga na konsultacije. Luna bi volela da nove grudi promoviše u spotu koji će snimiti za svoju prvu pesmu, a majka će joj ispuniti sve želje – rekao je izvor.

Izvor: republika.rs