Ana Sević želi još jedno dete, ali reči doktora su je slomile – Ipak, pevačica ne odustaje: „Samo nek se rađaju deca“

Pevačica Ana Sević priznala je da je jako emotivna po pitanju dece i da u poslednje vreme mnogo plače i da ne može trenutno da se bavi pevanjem jer je emocije savladaju, a to svaka majka razume.

Na pitanje da li ona i njen suprug planiraju proširenje porodice, Ana je rekla da se njen doktor ne bi sa time složio iako bi ona htela jer obožava decu. Navelaa je da ona i Danijel sve sami rade oko dece i da nemaju pomoć ni dadilje, ali kada je četvrto dete u pitanju moraće malo da sačekaju.

„Samo me malo pustite da odmorim. Moj doktor se ne bi složio sa tim! Ja sam za, ja decu obožavam. Mi nemamo pomoć, nemamo dadilje, ali sada ćemo morati malo da pričekamo. Ali zdravlje Bože zašto da ne, samo nek se rađaju deca“, rekla je Ana.

Inače, pevačica za sada ima troje dece. Sa bivšim suprugom Darkom Lazićem ima ćerkicu Lorenu, a sa sadašnjim Danielom ima ćerkicu Senu i jednogodišnjeg dečaka Simeona.

Ana je izjavila da povratak na scenu nije isključen jer nikada se ne bi odrekla onoga što voli, a da li će to biti voditeljski posao ili pesma to ne zna, ali će sigurno biti nekih lepih stvari u skorijoj budućnosti.

Izvor: svet-scandal.rs