Aleksandar Vučić izjavio: „Samo sam jednu grešku napravio, da nisam imali bi četvrtinu problema manje“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je tokom borbe sa korona virusom napravio samo jednu grešku.

„Samo sam jednu grešku napravio“, rekao je Vučić, a onda dodao:

„Zbog Ustava… Da je nisam napravio, ne bismo imali ni četvrtinu problema“.
Vučić je zatim ortkrio koja je to greška bila:

„Pustili smo sve naše ljude u zemlju“.
Predsednik je na kraju podsetio gde su sve avioni Er Srbije išli po naše građane, dva puta u Pariz, Amsterdam, Moskvu, Dohu, Istanbul.

„Molim ko Boga te ljude za disciplinu. Pokazali smo koliko Srbija ima veliko srce, jer Srbija je dobra svima samo kad je teško. Zato i jeste jedna jedina, naša otadžbina“, zaključio je Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas penzionere da ne izlaze napolje. Ocenio da je predlog SzS da se omogući penzionerima da šetaju jedan sat dnevno vrlo neodgovoran. Na pitanje novinara kako komentariše predlog SzS da se penzionerima omogući da u periodu od 18 do 19 časova mogu da šetaju ulicama, Vučić je rekao: „Molim penzionere dan ne izlaze nigde i da ne slušaju ničije predloge.

Predsednik je upozorio da je svaki penzioner ako izađe opasnost i za sebe i za svakog drugog čoveka. „Molim vas da ostanete kući i slušate državu. A posle toga glasajte za one koji su vam nudili lepši život i sa kojima bi vam bilo možda lakše. Ali ko bi preživeo. Samo ostanite kod kuće, ko Boga vas molim“, poručio je Vučić.

Izvor: kurir.rs