Advokat Mirjane Antonović otkrio da su svedoci ključni: Ako ne želi, Miroslav Ilić ne mora da da DNK za dokazivanje očinstva

Mirjana Antonović, sa kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku danas je zajedno sa sinom Devinom bila na ročištu kako bi dokazala pevačevo očinstvo.

– Trajalo je tri sata jer toliko bilo potrebno da se saslušaju sve stranke. Mirjana do sada nije davala izjavu, danas je započela, ali zbog ograničenog vremena nije uspela da završi svoju izjavu, tako da će biti u nastavku suđenja… – objasnio je Mirjanin advokat okupljenim novinarima, dok ona i njen sin Devin nisu želeli da komentarišu.

Pevač se danas nije pojavio na suđenju u Palati pravde, a Mirjanin advokat otkrio je detalje ročišta i naglasio da su svedoci ključni.

– Sud će doneti odluku, a da li će biti u našu korist, to ne znam unapred… Očekujem da se postupak završi i sud donese presudu. Miroslav ne treba da se pojavi, ukoliko ne želi, ukoliko ne želi, on neće dati DNK, ali postoje svedoci koji su bili prisutni tokom njihove veze – rekao je on.

Inače, Mirjana je govorila je o DNK testiranju.

– Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove.

Izvor: kurir.rs