Aco Pejović oštro o Zvezdama Granda: „To je rijaliti – ne mogu da gledam omalovažavanje dece“

Pevač Aco Pejović uglavnom se uzdržava od komentarisanja kolega i dešavanja na javnoj sceni. Ipak ovog puta odlučio je da iznese svoj stav o muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

„Ne pratim taj program, ja rijatilije ne volim, a za mene je to rijaliti. Uz dužno poštovanje ja ne mogu da gledam to omalovažavanje klinaca i sve to, to se meni lično ne dopada, ne želim to da gledam. Drago mi je što je Ceca ušla, ona je moje srce, ako ona sebe vidi u tome, super“, iskreno je rekao Pejović.

Pevač je u poslednje vreme bio dosta angažovan. Za film „Toma“ otpevao je pesmu koja je već hit u najavi, a ovom prilikom otkrio je kako je raditi sa Draganom Bjelogrlićem i Željkom Joksimovićem.

„Oni su veliki profesionalci. Zaista sam presrećan što sam imao priliku da sarađujem sa njima. Željko je profesionalac kao i svi mi, strog je ali sam i ja strog, ako nešto ne valja mora opet da se uradi. Mi smo dobri prijatelji dugo godina, tako da je bilo super“, priča svoje utiske Pejović, i dodaje da mu je nakon svega potreban odmor.

„Više mi je preko glave posla, rekao sam sebi da moram da idem na odmor. Umoran sam. Vidim da sve zatvaraju i moguće da će se dosta stvari promeniti u narednim danima, najviše bih voleo da idem u Italiju ali videćemo. Velika je i Srbija, ima svašta da se obiđe, možda sa suprugom odem da obilazimo Srbiju i manastire“, otkrio je Pejović.

Izvor: kurir.rs