4 znaka zodijaka kojima je drugo ime – moć

Lav

Reč koja najbolje opisuje predstavnike ovog znaka je MOĆ. Razlikuju se od drugih po dominantnom karakteru, želji za upravljanjem i kontrolom, rođene su vođe i lideri.

Oni se ne plaše prepreka i poteškoća, naprotiv, one ih samo još više pokreću, forsirajući ih da smisle nove planove i kombinacije kako bi postigli cilj. Svesni su svoje snage, stoga su ponosni, a ponekad čak i arogantni i tvrdoglavi.

Ono što Lava čini moćnim je njegova neverovatna harizma i odlučnost.

Škorpija

Predstavnici ovog znaka su veoma snažne ličnosti. Takođe ih odlikuje proaktivnost u svemu. Njihove emocije prosto ključaju i neće se smiriti dok ne postignu predviđeni cilj i ostvare sve želje.

Rođeni pod ovim znakom obično su vrlo kritični, sa dozom arognacije i sa njima nije baš lako komunicirati. U ljubavi su takođe veoma aktivni.

Ono što njih čini moćnim i snažnim je odlučnost, postojanost i sposobnost da po svaku cenu postignu svoje ciljeve.

Ovan

Najjače osobe su rođene u znaku Ovna: puni su energije, veoma su preduzimljivi i aktivni. Predstavnici ovog horoskopskog znaka ničega se ne plaše. Vole sve novo da probaju i iskuse i uvek su spremni da izazovu sudbinu.

Ovnovi su rođeni lideri, iz kojih isijava samopouzdanje i posebna energija. Zbog svega toga imaju i puno neprijatelja i osoba kojima smeta njihova pozitivna energija.

Ovnovi su prilično tvrdoglavi, ako su sigurni u nešto, gotovo je nemoguće razuveriti ih i dokazati im suprotno.

Ono što Ovna čini moćnim su energija, neustrašivost i sklonost ka vođstvu.

Rak

Pored činjenice da su veoma osetljivi, emotivni i ranjivi, oni su istovremeno veoma snažni i uporni. Posebno su sigurni u svoje sposobnosti i nikada se neće povući pred preprekma i imaju više nego dovoljne ambicije.

Predstavnici ovog znaka veoma su zahtevni prema prijateljima i partnerima, ali i prema sebi. Oni su direktni i otvoreni, po cenu i da povrede nečija osećanja.

Ono što Rak čini jakim je samopouzdanje i perfekcionizam, koji omogućava da se nemoguće stvari ostvare.

Izvor: stil.kurir.rs