Zašto treba imati jednog Strelca u okolini? On uvek dominira i svima je potreban

Strelac je najveći avanturista među horoskopskim znacima. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života, u stanju su da analiziraju i najmanju sitnicu koju primete, naizgled bezazlenu. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško ga je zadržati na zemlji i smiriti. Strelac živi od promena i putovanja.

Vernost i posvećenost su ključne reči za Strelca koji je zaljubljen. Njihov partner mora biti intelektualan, pametan i emotivan. Po prirodi se lako zaljubljuju, ali kada jednom odlepe, oni ostaju sa tom osobom ceo život. Vrlo su prijatni i njihovo društvo je za poželeti. Uvek će se potruditi da vas nasmeje i da vama bude prijatno u njegovoj okolini.

Obdareni su inteligencijom i imaju najsnažniju intuiciju. Najbolji su u rešavanju izazova i veoma su ozbiljni u stvarima koje im donose mir i stabilnost. Na sve zahteve i zadatke, spremno odgovaraju. Oni su u svim prilikama rođeni borci. Izrazito su radni i previše ambiciozni, uporno „gađaju metu“ svojim kentaurskim lukom i strelom i teško odustaju od cilja.

Vole da se smeju, ali ne vole da budu u centru pažnje. Uživa u različitostima života i raznim kulturama, tako da često imaju prijatelje iz raličitih delova sveta. Velikodušni su i nisu jedni od onih koji drže predavanja. Svako ko može da piše i priča o teškim životnim temama će sasvim odgovarati jednom Strelcu. Veoma lako stiču prijatelje i ostaju čvrsto uz njih. Kada je reč o porodici, strelac je posvećen i spreman da uradi skoro sve. Sloboda i nezavisnost su od izuzetne važnosti za ovaj otvoreni znak.

Strelac favorizuje različite zadatke i dinamičnu atmosferu. Poslovi kao što su turistički agent, fotograf, istraživač, umetnik… Njemu treba poveriti neki zadatak i pustiti ga da sam dođe do cilja, jer će on to svakao uspeti. Izvrsno se snalazi u izdavaštvu, pisanju i profesionalnim sportovima.

Jedno je sigurno, na Strelca se uvek možete osloniti, biće vam idealan partner i iskren prijatelj.