Voditeljka RTS progovorila o onome što je doživela nakon abortusa

Voditeljka emisije „S Tamarom u akciji“ je osvojila srca publike svojom neposrednošću i humanošću. Iako je mnogima ulepšala živote gradeći im nove kuće, kod nje neke stvari nisu bile onakve kako ih je ona planirala.
Tamara Grujić

U 33. godini je imala abortus što je ostavilo velikog traga na njen život. Ipak iz svega toga izašla je samo jača i sa time se pomirila.

Čitateljka „Blic pulsa“ ju je pitala za savet jer doživela istu stvar.
Tamara Grujić

– Taj događaj iz svog života sam želela da podelim sa čitateljkama samo iz jednog razloga – da žene kojima se to desi shvate da nisu same i da nisu jedine kojima se tako nešto dogodilo. Kada sam bila u takvoj situaciji, ispostavilo se da je desetak mojih poznanica imalo isto iskustvo. Ne mogu da ti objasnim koliko mi je bilo lakše. Ono što je važno da znaš je da, ukoliko želiš decu, sigurno i posle takvog iskustva možeš da ih imaš. Probaj da objasniš sebi da je u tom trenutku zbog nečega to moralo da se desi. A sama bol, ona kao i sve vrste bola u životu prolazi samo vremenom- priznala je Tamara prisećajući se onog što je ona preživljavala nakon toga.
Tamara Grujić sa suprugom

Izvor: Blic.rs