UŽAS NA DUNAVU Izvučena DVA TELA kod hotela Kule Nebojša, utopili se nakon što im je BROD PREVRNUO ČAMAC

Tela dvoje utopljenika pronađena su danas oko 17.40 sati na keju kod Kule Nebojša, nakon što je na njihov čamac nasred Dunava naleteo brod i prevrnuo ih u vodu, saznaje „Blic“.
– Rečna policija je izvukla dvoje utopljenika, ali i dalje ne znamo šta se tačno dogodilo, pošto su naše ekipe na terenu – kažu iz Hitne pomoći.
Tela muškarca i žene, kao i njihov čamac izvučeni su nedaleko od Kule Nebojša

Kako nam je potvrđeno u MUP-u, u pitanju su muškarac i žena koji su pre pada u Dunav bili u čamcu.
– Muška i ženska osoba izvučeni su iz Dunava oko 17.40 sati. Njih dvoje bili su u čamcu kada je u njega udario brod i prevrnuo ga. Oboje su upali u vodu – saznaje „Blic“ u MUP-u.

Čamac u kojem su bili muškarac i žena nalazi se nedaleko od Kule Nebojša, u blizini splava „Kolos“, a iz vode izviruje samo prednji deo plovila, javili su reporteri „Blica“. Prema prvim informacijama, dvoje stradalih su bračni par Beograđana od oko 65 godina, a čamac u kojem su bili udario je teretni brod „Sveti Nikola“ koji je plovio pod hrvatskom zastavom.

– Njih dvoje, muškarac i žena srednjih godina, ušli su u jedan čamac i doplovili njime do sredine reke, gde su ugasili motor. Nisu primetili baržu koja je prolazila pored njih. Čamac se prevrnuo i njih dvoje upali su u vodu i utopili su se. Sve se odigralo jako brzo. Rečna policija stigla je brzo, ali su, nažalost, izvukli samo njihova beživotna tela – priča za „Blic“ jedan od očevidaca.

Izvor: Blic.rs