UPRKOS IZAZOVIMA OPSTALI 20 GODINA: Evo kako je Maja Nikolić uspela da sačuva brak!

U susret dve decenije ljubavi sa suprugom Aleksandrom, lepa novinarka otkrila je šta je potrebno da bi jedan odnos opstao uprkos izazovima.

Maja Nikolić ima brak kakav većina žena priželjkuje.

Kad sve navedeno čujete, da li pomislite da ste Aleksandar i vi imali sreće što tako dobro funkcionišete ili da ste bračni sklad brižljivo gradili?

– Mislim da smo imali sreće da se upoznamo i prepoznamo. Za naš brak nije bio potreban neki naročit trud da bi ovako funkcionisao. S nekim se upoznaš, prvi momenti su divni, počnete da zajedno živite, fantastično vam je… Sve je to bilo prelepo, jer je on čovek u kog sam bila beskrajno zaljubljena, ali me je potpuno “kupio” u momentu kada je stigla naša Tea. Osvojio me je bezrezervnom podrškom koju mi je pružio. Uvek je želeo da ispoljim sve svoje mogućnosti, govorio: „Ti to možeš, idi, radi, probaj“. Naravno, i ja se trudim da budem takva. Kad imate dvoje ljudi koji stvarno nastoje da njihovom partneru bude dobro, da ga stave na važno mesto, a pritom ne zanemaruju sebe, ta veza ili brak idu onako kako treba. Nisam žena koja bi “pala” na neke romantične izjave. Rečenice koje nisu potkrepljene delima ne znače mi ništa. Krajem jula biće dvadeset godina kako smo zajedno. Moj suprug učinio je toliko neverovatnih dela da ne bih mogla ni da ih nabrojim.

❤️

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on

Sigurno je da svaki par ima nesporazuma, “varnica”… Da li odmah reagujete kada vam se nešto ne dopadne?

– Duboko verujem u moć razgovora, a kod nas se pokazalo da je to ispravan pristup. Uvek o svemu možemo da pričamo. Nekada ćemo se složiti da se ne slažemo, ali ništa nećemo gurnuti ispod tepiha. Sve što je sklonjeno i “zavučeno”, kasnije može da izroni kao eventualni problem. U tu jednačinu treba ubaciti i činjenicu da smo se upoznali i porodicu stvorili kao zreli ljudi. Kad sam dobila Teu imala sam 28, a Tiu sa 35 godina, dok je Aleksandar imao 37 kada se Tea rodila. Mislim da smo već bili u godinama kada smo vrlo dobro znali šta želimo od života. Nismo se opterećivali bilo kakvim “igricama” i taktikama. U tom slučaju, stvari se vrlo lako uklapaju. Jedino se bojim da me ovim intervjuom ne ureknete. Šalu na stranu, osećam malu neprijatnost kad o ovim stvarima pričam na ovaj način. Nije sujeverje, ali ne bih volela da isprovociram kosmos.

Izvor: alo.rs