TEŠKA NOĆ ZA SRBIJU, ČAK ŠEST SAOBRAĆAJKI: Dve osobe teško povređene, još dvoje se utopilo u Dunavu!

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su povređene dve osobe, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njemim rečima, u ulici Tošin Bunar u 20.07 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povređen muškarac starosti oko 40 godina koji je prevezen u KBC Zemun.

U Mileševskoj ulici kod Beogradskog dramskog pozorišta (BDP) u udesu je povređena žena starosti oko 35 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

Tokom noći su se za pomoć najviše javljali astmatičari, osobe sa karcinomima i malignitetima, a Hitna pomoć je zabeležila 103 intervencije od kojih 14 na javnom mestu.

Juče u toku dana zabeležena je 151 intervencija od kojih 53 na javnom mestu, a dogodilo se šest udesa i dve osobe su se utopile u reci.

Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, iz Dunava kod Kule Nebojše juče su izvučena tela muškarca i žene, a do tragedije je došlo kada je teretni brod na Dunavu udario u čamac u kojem su bili muškarac i žena kodi su upali u reku i utopili se.

Izvor: blic.rs